Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

 

Σ’ έναν μόλις χρόνο η Volterra αριθμεί 14 νέα καταστήματα πανελλαδικά, ενώ συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης των σημείων λιανικής και άμεσης επαφής με τους καταναλωτές. Η λειτουργία του 14ου καταστήματος ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Τρίπολη και έως το τέλος του 2020 θα λειτουργήσουν άλλα 3 νέα καταστήματα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη

Εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που προτάσσει ισχυρές προκλήσεις στις επιχειρήσεις, η Volterra, πιστή στο όραμά της για συνεχή ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και των καταναλωτών, προχωρά δυναμικά στην ανάπτυξη και διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων ενέργειας, τα Volterra Shops. Σε αυτή την προσπάθεια, ο στόχος της εταιρείας είναι διττός. Αφενός, να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, παρέχοντάς τους το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου και αφετέρου, να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ο κος Πάνος Νίκου, Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra A.E. σημείωσε ότι «η ραγδαία ανάπτυξη των Volterra Shops, μέσα σε πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, οφείλεται στους ανθρώπους μας, οι οποίοι αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Όλοι εμείς στη Volterra, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου μέλλοντος για όλους μας».

Στα καταστήματα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου της Volterra (άμεση εξόφληση λογαριασμών, νέες συνδέσεις, αλλαγή παρόχου και ηλεκτρολογικά σχέδια) και να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές και τα καινοτόμα προγράμματα της εταιρείας για το σπίτι και την επιχείρησή τους. «Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη η Volterra επενδύει με συνέπεια στα Volterra Shops», δήλωσε ο Διευθυντής Λιανικής της Volterra Α.Ε κος Θάνος Μουγκαράκης, ενώ σημείωσε, επίσης, ότι «στόχος της εταιρείας είναι μέσα από ένα καινοτόμο σύστημα Franchise, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά και να έρθουμε πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα να προσφέρουμε μια βιώσιμη πρόταση σε νέους επιχειρηματίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός των Volterra Shops χαρακτηρίζεται έντονα από το στοιχείο της οικολογίας, αντικατοπτρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και τις αρχές της εταιρείας, ενώ η αισθητική τους βασίζεται στην αρμονική και ορθολογική σχέση της Volterra με το περιβάλλον, την οικονομία και το κοινωνικό σύνολο, που αποτελεί και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στη συνολική λειτουργία της. Άλλωστε, το στοιχείο προστασίας του περιβάλλοντος είναι κομβικό, καθώς η Volterra παράγει ενέργεια αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Περισσότερες πληροφορίες για το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.volterra.gr/eksyphrethsh/partners/volterra-shops/ 

Μας στηρίζουν...