Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

   

       

 

Μετά το επιτυχημένο συνέδριο της Αθήνας τον Απρίλιο, η Εισαγγελία Αρείου Πάγου και η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας πραγματοποίησε στις 10 & 11 Μαΐου το διεπιστημονικό Συνέδριο "Τεχνολογικές εξελίξεις και Δικαιοσύνη" στη Λάρισα, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Μελέτης και Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο, το Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας και την υποστήριξη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Παράλληλα και σε συνεργασία με το 5ο Λύκειο Λάρισας, διεξήχθη Συνέδριο για παιδιά και εφήβους με θέμα "Τα παιδιά και οι τεχνολογικές εξελίξεις". 

Το μοναδικό παγκοσμίως Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκά πάνελ ήταν εκεί για να διασφαλίσει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τους μαθητές, τους ομιλητές και όλους τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου. Καμία πλαστική, μεταλλική ή γυάλινη συσκευασία δεν «πήγε χαμένη», αφού ανακυκλωνόταν.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ προσέφερε τη βοήθειά της και στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση αυτή, καλύπτοντας πάντα σε συνεργασία με τα μέλη της, τη φιλοξενία των συνέδρων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες Pizza Fan, Mikel, Autohellas Hertz, Ολυμπιακή Ζυθοποιία / Fix Άνευ, Κωτσόβολος, Ανταποδοτική Ανακύκλωση, Σ. Μεντεκίδης / Νερό Διός, που κάλυψαν με τη στήριξή τους και μέσω της διάθεσης των προϊόντων τους το διήμερο Συνέδριο.

Πρόσκληση Συνεδρίου

Αφίσα Συνεδρίου

Πρόγραμμα Συνεδρίου