Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία διοργανώνει την έκθεση «Προσφορά», στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2013.

Η “Συμμαχία για την Ελλάδα”, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που στόχο έχει να προάγει την εικόνα της χώρας μέσα από αθλητικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές, τουριριστικές και εθελοντικές δράσεις, διοργανώνει την έκθεση «Προσφορά», στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2013. 

Η έκθεση αποτελεί πρωτοβουλία της “Συμμαχίας” και υλοποείται σε συνεργασία με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με την επιμέλεια του επίκουρου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών,Μάνου Στεφανίδη.

Σκοπός της έκθεσης είναι η στήριξη του έργου του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Τα έργα θα εκτεθούν στις αίθουσες του Μουσείου για δύο μήνες, και, στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία, μέρος των εσόδων από την οποία θα διατεθεί υπέρ των σκοπών του Μουσείου. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τη Δευτέρα, 14/10 (ώρα 7 μ.μ.). 

Χορηγοί της έκθεσης, στην οποία συμμετέχουν 45 καλλιτέχνες, είναι η Εθνική Τράπεζα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ΟΠΑΠ, COSMOTE, INTERAMERICAN, Kosmocar, Golden Hall, Ελ. Βενιζέλος, Fresh Line, Coca-Cola 3E, Vivartia, Elpedison, Bold O&M, Asset Ogilvy PR, ΛΟΥΜΙΔΗΣ, Κτήμα Παλυβού, Expowork, SONY Hellas, Adap, Pressious Arvanitidis και υποστηρικτές η Direction Εκδοτικός οργανισμός, τα ΕΛΤΑ, η Ναυτεμπορική και naftemporiki.gr, Real.gr και Real FM.


 

Πηγή: advertising.gr
Ημερομηνία: 09/10/2013