Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής  Κωνσταντίνου Γ. Παπαθανασίου, να συμβάλει στον εφοδιασμό των βιβλιοθηκών των καταστημάτων κράτησης με ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία. 

Οι εταιρείες μέλη μας, καθώς και άλλες επιχειρήσεις και ιδιώτες στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή και συνέβαλλαν στη συλλογή 3.000 τίτλων, οι οποίοι διατέθησαν για τον εξοπλισμό των βιβλιοθηκών στα 33 καταστήματα κράτησης της χώρας.  Βιβλία ελλήνων και ξένων συγγραφέων, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, συγγράματα, ιστορικά αλλά και βιβλία εκπαιδευτικού χαρακτήρα και λεξικά συγκεντρώθηκαν μέσα στο πρώτο τρίμηνο της δράσης αυτής. Στο πρώτο αυτό στάδιο συμμετείχαν οι εταιρείες: Lamda Development, Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Vodafone, ΓΑΙΟΣΕ, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης, Fresh Line, Contact Communications.

Ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Γ. Παπαθανασίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη σημαντική αυτή δράση που προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο «σωφρονισμού» μέσα από τις σελίδες των βιβλίων.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ολοκληρώνοντας την Α΄φάση της δράσης, δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια αυτή, ώστε να να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Ήδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη και η Β’ φάση έχει ξεκινήσει με τη συλλογή 1.000 τίτλων μέχρι τώρα.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το φορέα ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στα τηλέφωνα 2130230137-138 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.symmaxiagiatinellada.gr.