Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

  • Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στηρίζει με υποτροφίες τους νέους της Ύδρας και θα χορηγήσει για το τρέχον έτος 2022 δύο υποτροφίες, ποσού 4.000,00 ευρώ εκάστη, για μεταπτυχιακές σπουδές.
  • Στην 5η θέση της λίστας Randstad Employer Brand για 2η συνεχή χρονιά η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Ανάμεσα στους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022 η Εταιρεία.

Featured image for Στην 5η θέση της λίστας Randstad Employer Brand για 2η συνεχή χρονιά η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Την 5η θέση της λίστας με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022 κατέλαβε για 2η συνεχή χρονιά η Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση για την  Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.  η οποία, μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον, επενδύει διαχρονικά στην διαμόρφωση ενός υγιούς και δυναμικού εργασιακού περιβάλλοντος, που την καθιστά εργοδότη επιλογής.

Στην παγκόσμια έρευνα Randstad Employer Brand, η οποία καταγράφει και αξιολογεί την εικόνα, την αναγνωρισιμότητα και την ελκυστικότητα των εργοδοτών, συμμετέχουν περισσότεροι από 163.000 άνθρωποι, σε περισσότερες από 30 χώρες ενώ αξιολογούνται 5.900 επιχειρήσεις διεθνώς. Στην Ελλάδα, η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά, αξιολογεί δείγμα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών σε αριθμό προσωπικού, με τους συμμετέχοντες φέτος να ξεπερνούν τους 3.500.

Διατηρώντας το Employer Branding πολύ υψηλά στο στρατηγικό της σχεδιασμό και αναδεικνύοντας τις αξίες εκείνες που μπορούν να εμπνεύσουν το ανθρώπινο δυναμικό να παραμένει ευχαριστημένο και αφοσιωμένο στην εργασία του, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ακολουθεί με συνέπεια και αφοσίωση το όραμα και την εταιρική της φιλοσοφία, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον εργαζόμενο.

 

Featured image for Στην 5η θέση της λίστας Randstad Employer Brand για 2η συνεχή χρονιά η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Featured image for Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στηρίζει με υποτροφίες τους νέους της Ύδρας

Α) Προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφιών

Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • Να έχουν αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Ύδρας.
  • Να έχουν εισαχθεί σε Πανεπιστημιακή (Ανώτατη) Σχολή μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων.
  • Να έχουν λάβει το πτυχίο τους.
  • Να έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ελληνικού ή ξένου Πανεπιστημίου.

Β) Τρόπος επιλογής

Η επιλογή θα γίνει με βάση το βαθμό στις Πανελλήνιες Εξετάσεις (συντελεστής βαρύτητας 70%) και το βαθμό πτυχίου (συντελεστής βαρύτητας 30%).

Οι υποτροφίες θα δοθούν στους υποψηφίους, που θα έχουν συγκεντρώσει τις δύο υψηλότερες βαθμολογίες, με βάση τον ανωτέρω υπολογισμό.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο υποψηφίων στον υψηλότερο βαθμό, οι υποτροφίες θα δοθούν και στους δύο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας περισσοτέρων στον υψηλότερο βαθμό θα γίνει κλήρωση (ηλεκτρονική), ώστε να αναδειχθούν δύο.

Κλήρωση (ηλεκτρονική) επίσης θα γίνει σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ περισσοτέρων του ενός υποψηφίων στον αμέσως επόμενο, μετά τον υψηλότερο, βαθμό.

Γ) Τρόπος υποβολής αιτήσεων

Οι αιτήσεις, στις οποίες πρέπει να αναφέρονται όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail, πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά (να μην ξεπερνούν τα 5MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  υπόψιν κας. Γ.Παπαδάκη,  από 02/05/2022 μέχρι 23/09/2022 και θα συνοδεύονται από:

α) αντίγραφο απολυτηρίου του υποψηφίου από το Γενικό Λύκειο Ύδρας, β) βεβαίωση συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την πιστοποίηση της βαθμολογίας του υποψηφίου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, γ) αντίγραφο του πτυχίου του υποψηφίου με βαθμό πτυχίου και δ) πιστοποίηση από το οικείο Πανεπιστήμιο περί αποδοχής του υποψηφίου σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου.

Δ) Η επιλογή των δύο υποτρόφων θα γίνει, με τον προαναφερθέντα τρόπο, στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Π.Ράλλη 26 στον Ταύρο στις 30/09/2022 και ώρα 11:00 και, εάν υπάρξει περίπτωση κλήρωσης, παρουσία συμβολαιογράφου.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν στους δύο υποτρόφους τον Οκτώβριο του 2022.