Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Τα everest αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης στην Ελλάδα, προσφέροντας διαχρονικά στον καταναλωτή αξιοπιστία για την ποιότητα των προϊόντων τους, μεγάλη ποικιλία στις επιλογές φαγητού και ροφημάτων και σταθερότητα στην εξυπηρέτηση.

 

Τα everest είναι η πρώτη αλυσίδα που προσέφερε στους πελάτες της τη δυνατότητα επιλογής χαρμανιών, συνδέοντας διαχρονικά το όνομά της με τον καθημερινό καφέ των ανθρώπων που κινούνται στην πόλη. Σήμερα, την προϊοντική κατηγορία του καφέ των everest επιμελείται ο ταλαντούχος Σταύρος Λαμπρινίδης. Ο Σταύρος Λαμπρινίδης είναι στο χώρο του καφέ από το 1989, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και κριτής, κατέχει παγκόσμιες διακρίσεις σε διαγωνισμούς καφέ και έχει βραβευτεί δυο φορές ως «Παγκόσμιος Πρωταθλητής Barista». Ο Σταύρος Λαμπρινίδης, βρίσκεται πίσω από την εκπαίδευση του προσωπικού της μάρκας, του οποίου η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η δημιουργικότητά του, τον καθιστούν τον ιδανικό Head Barista Trainer για τα everest.

 

Η πρόταση των everest στην προϊοντική κατηγορία του καφέ, αποτελείται από δυο επιλογές:

Το signature blend “Special Arabica”, από κόκκους 100% Arabica, με προέλευση από την Κεντρική Αμερική. Πρόκειται για μια mainstream επιλογή με έντονο σώμα, ισορροπημένη γεύση με νότες από καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και πλούσιο άρωμα από εσπεριδοειδή και κακάο. Το single origin “Exotic Honduras από εξαιρετικούς κόκκους 100% Arabica με προέλευση από την Ονδούρα. Αποτελεί μια premium επιλογή που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη γεύση και επίγευση που διαρκεί. Με πιο ήπια αίσθηση καφεΐνης, το χαρμάνι αυτό είναι ιδανικό για όλες τις ώρες τις ημέρας, ενώ συνδυάζει τις νότες της bitter σοκολάτας με το άρωμα του μελιού και της καραμελωμένης ζάχαρης.

 

Το νέο τηλεοπτικό σποτ ξεκινάει με το Σταύρο Λαμπρινίδη, που ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής Barista, αντιμετωπίζεται σαν ένας διάσημος celebrity. Τον βλέπουμε να ανεβαίνει ένα κόκκινο χαλί, ενώ δημοσιογράφοι τον φωτογραφίζουν και ζητούν αυτόγραφα. Με μια δημιουργική μετάβαση μεταφερόμαστε σε ένα κατάστημα everest, όπου στο πόστο του καφέ βρίσκεται ένας barista που φτιάχνει έναν καφέ, ενώ ο Σταύρος Λαμπρινίδης επιβλέπει τη διαδικασία. Στη συνέχεια ξεκινάει μια αλληλουχία πλάνων παρασκευής καφέ και στο background ακούμε το Βασίλη Καλλίδη να περιγράφει τα χαρακτηριστικά των εκλεκτών χαρμανιών των everest ενώ ο Σταύρος Λαμπρινίδης εγκρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Κλείνοντας, βλέπουμε το Βασίλη Καλλίδη ως πελάτη, να ζητάει έναν καφέ, ενώ το τηλεοπτικό κλείνει με το Βασίλη Καλλίδη και το Σταύρο Λαμπρινίδη να κάθονται μαζί και να μοιράζονται τα μυστικά τους ως ειδικοί της γεύσης και του καφέ.