Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, ως σταθερός αρωγός της τέχνης και του πολιτισμού, στηρίζει ως μεγάλος χορηγός, για 9η συνεχή χρονιά, το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος, με πανελλήνια εμβέλεια και διεθνή προβολή, το Φεστιβάλ Ολύμπου.

Το Φεστιβάλ διαρκεί δύο μήνες και, όπως κάθε χρόνο, είναι πολυθεματικό. Περιλαμβάνει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με σπουδαίες παραστάσεις από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του κινηματογράφου, του χορού, των εικαστικών, καθώς και παράλληλες δράσεις.

Σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον κάτω από τη σκιά του Ολύμπου, στο αρχαίο θέατρο ΔΙΟΝ αλλά και στο κάστρο του Πλαταμώνα, το κοινό θα απολαύσει και φέτος μοναδικές  θεατρικές και μουσικές παραστάσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Χαρούλης, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιώργος Κιμούλης, η Μαρία Κίτσου, η Σοφία Βογιατζάκη, η Ελένη Κοκκίδου, ο Φάνης Μουρατίδης και πολλοί άλλοι.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το Σάββατο 8/7 με μία εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου καθηγητή αρχαιολογίας, ανασκαφέα του Δίου και προέδρου του Μουσείου της Ακρόπολης, Δημήτρη Παντερμαλή, στον οποίο αφιερώνεται και το σύνολο του Φεστιβάλ.

Το ΔΙΟΣ θα βρίσκεται και φέτος εκεί συμμετέχοντας σε αυτή τη μοναδική γιορτή και προσφέροντας μία ανάσα δροσιάς σε όλους.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ στο www.festivalolympou.gr και για το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ στο www.dios.gr και στο www.facebook.com/dioswater