Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish



Στην ενίσχυση του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου προχώρησε η Deloitte Greece σε συνεργασία με την  Maxima Insurance δωρίζοντας ένα πλήρες εξοπλισμένο πυροσβεστικό όχημα.

Η επίσημη παράδοση του οχήματος έγινε τη Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 στο ξενοδοχείο Life Gallery Athens παρουσία του Δημάρχου Δήμου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, στελεχών και συνεργατών της Deloitte Greece, της Maxima Insurance και της πυροσβεστικής ομάδας από το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου.

Ο Γιάννης Καλαφατέλης, δήμαρχος Δήμου Διονύσου  δήλωσε:

“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την κα Μόρφη και την κα Τρακάδη. Είναι το δεύτερο πυροσβεστικό όχημα που παραδίδεται σε διάστημα δύο μηνών. Ο δήμος μας έχει δοκιμαστεί από τις πυρκαγιές, πέρυσι ένα μεγάλο μέρος του δάσους χάθηκε. Το κλιμάκιο του Αγίου Στεφάνου είναι το καλύτερο που έχει ο δήμος Διονύσου. Ευελπιστούμε το παράδειγμα σας μέσα από την εν λόγω δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες”.

Ο Χρήστος Σισμάνογλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών δήλωσε σχετικά: 

“Θέλω εκ μέρους όλης της οικογένειας του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου αλλά και κατ’ επέκταση όλων των πολιτών, που με τις υπηρεσίες μας και την προσφορά μας υπηρετούμε, να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας, στις εταιρείες Maxima Insurance και Deloitte. Η Δωρεά αυτή είναι μία συμβολική πράξη επιβράβευσης και έμπρακτης εμπιστοσύνης προς το εθελοντικό μας έργο. Μετά από πρωτοβουλία των δύο αυτών εταιριών, η ομάδα μας αποκτά ένα ξεχωριστό Πυροσβεστικό Όχημα με κύρια χαρακτηριστικά του την ευελιξία, την αμεσότητα και την δυνατότητα μεταφοράς μεγάλου αριθμού εθελοντών αλλά και εξοπλισμού στο εσωτερικό του. Με αυτή τη δωρεά ο σύλλογος μας φτάνει ακόμα πιο κοντά στους στόχους του συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της ανθρώπινης περιουσίας αλλά και το σημαντικότερο όλων, το φυσικό περιβάλλον, που χρέος μας είναι η διατήρηση και η προστασία του. Σας ευχαριστούμε πολύ!”.

Η κ. Τρακάδη Μαρία Partner at Delloite Greece, δήλωσε για τη συμμετοχή τους στη δωρεά:

“Στην Deloitte πορευόμαστε έχοντας ένα βασικό στόχο. Κάθε μας πράξη, μικρή ή μεγάλη, να δημιουργεί αντίκτυπο με πραγματική αξία. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του συλλόγου εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στέφανου, μέσω του Deloitte Foundation και των δράσεων του. Ως μία συμβολική πράξη αναγνώρισης της προσφοράς σας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Maxima Insurance, στηρίζοντας το έργο σας με την αγορά ενός πυροσβεστικού οχήματος”.

Η Βασιλική Μόρφη, General Manager της Maxima Insurance δήλωσε με τη σειρά της:

“Στη ΜΑΧΙΜΑ INSURANCE επιθυμώντας να συμβάλλουμε στη διευκόλυνση του έργου της πυρόσβεσης και σε συνεργασία με την εταιρία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ-SIXTH στα τέλη Μαΐου 2022 δωρίσαμε ένα πυροσβεστικό όχημα στο Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου. Στις 27 Ιουλίου 2022 προχωρήσαμε σε μια ακόμα σημαντική ενέργεια. Μαζί με την DELOITTE που στάθηκε αρωγός, δωρίσαμε ένα νέο πυροσβεστικό όχημα στο Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου. Πρόκειται για δύο πρωτοβουλίες που αναγνωρίζουν έμπρακτα την αξία του αγώνα που δίνουν οι εθελοντές πυροσβέστες για την προστασία της ζωής, του δάσους και των περιουσιών κάθε χρόνο. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους και είμαστε πάντα στο πλευρό τους”.