Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με σημαντικές διακρίσεις στις διοργανώσεις κλαδικών βραβείων που αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον χώρο του F&B. Ειδικότερα, στα Super Market Awards 2023, η εταιρεία τιμήθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Plant-based Προϊόντα για τη νέα σειρά 360° Plant based meal Μπάρμπα Στάθης.

Πρόκειται για μια νέα, καινοτόμο προϊοντική σειρά, που προσφέρει ολοκληρωμένα φυτικά γεύματα με πρωτεΐνη αρακά σε πλήθος γευστικών συνδυασμών. Φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά με πατάτες ή ρύζι και λαχανικά, καθώς και ζυμαρικά με φυτικό κιμά και λαχανικά, μαγειρεύονται εύκολα και γρήγορα, καλύπτοντας με θρεπτικές επιλογές τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Επίσης, χρυσό βραβείο στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων/Μεριδίου Προϊόντων απέσπασε η νέα προϊοντική σειρά «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης που συνδυάζει επιλεγμένα σιτηρά και όσπρια  με εκλεκτά λαχανικά, συνθέτοντας πρωτότυπα πλήρη και θρεπτικά γεύματα, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, που ετοιμάζονται σε μόνο 5 λεπτά στα μικροκύματα. Το καταναλωτικό κοινό έδειξε την προτίμησή του επιλέγοντας τα προϊόντα της σειράς από τον πρώτο μήνα του λανσαρίσματος, αναδεικνύοντάς τα σε πρωταγωνιστές της κατηγορίας

Παράλληλα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διακρίθηκε για την καινοτομία των συσκευασιών της νέας σειράς «Επιλέγουμε», μέσα από τη διπλή, ασημένια βράβευση στον θεσμό των Packaging Awards 2023 στις κατηγορίες Food και Consumer Convenience. Το τεχνολογικά προηγμένο υλικό συσκευασίας, αποτελεί την πλέον καινοτόμο λύση, καθώς την καθιστά 100% ανακυκλώσιμη και ταυτόχρονα κατάλληλη για μικροκύματα, προστατεύoντας πλήρως το περιεχόμενο και διατηρώντας το ασφαλές και αναλλοίωτο.

Μέσα από την ηγετική της θέση στην αγροδιατροφή η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, προσφέρει συνεχώς καινοτόμες λύσεις και προϊόντα που εστιάζουν στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών και δημιουργεί πολλαπλασιαστική αξία, διαχρονικά προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της κοινωνίας και του πρωτογενούς τομέα.