Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Σημαντικές διακρίσεις για την HELLENiQ ENERGY η οποία κατέκτησε 6 βραβεία στην κατηγορία «Καλύτερος Ετήσιος Απολογισμός» (3 για την έντυπη έκδοση και 3 για την ψηφιακή), καθώς και 1 τιμητική διάκριση, με τη συμμετοχή της σε διεθνείς διαγωνισμούς που διεξήχθησαν από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο 2023.

Το 2022 αποτέλεσε ορόσημο για τον Όμιλο, ο οποίος, έχοντας επιδείξει 64 χρόνια σημαντικής προόδου και ανάπτυξης, υιοθέτησε νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο και άλλαξε το όνομά του σε HELLENiQ ENERGY, κάτι που αποτυπώθηκε και στον «Ετήσιο Απολογισμό 2022 – Empowering Tomorrow», σε συνδυασμό με την επίτευξη υψηλών οικονομικών επιδόσεων και την επιτάχυνση της μετάβασής του σε έναν όμιλο ολιστικών ενεργειακών λύσεων, με έμφαση στη δημιουργία ενός ισορροπημένου χαρτοφυλακίου σε όλες τις βασικές δραστηριότητές μας και τη Νέα Ενέργεια.

Τόσο ο έντυπος όσο και ο ψηφιακός Ετήσιος Απολογισμός 2022 - Empowering Tomorrow, απέσπασαν τα εξής βραβεία (6) και διακρίσεις (1):

  • ARC AWARDS INTERNATIONAL

Εδώ και 37 χρόνια, τα ARC (Annual Report Competition) Awards International με έδρα στη Νέα Υόρκη, είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός αμιγώς για Ετήσιους Απολογισμούς με τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο. Στα ARC 2023 συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί από 34 χώρες με περισσότερες από 1.560 συμμετοχές.

Η HELLENiQ ENERGY τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο και στις 3 κατηγορίες που συμμετείχε (κλασσικός ετήσιος απολογισμός στον κλάδο της ενέργειας, ψηφιακός ετήσιος απολογισμός στον κλάδο της ενέργειας και εισαγωγική σελίδα ψηφιακού απολογισμού στον ίδιο κλάδο):

  • Gold Award – Traditional Annual Report: Energy”
  • Gold Award – Interactive Annual Report: Energy”
  • Gold Award – Cover/Home Page: Energy”

 

  • STEVIE® International Business Awards® (IBA)

Τα STEVIE®International Business Awards (IBA), με έδρα στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, θεωρούνται από τις κορυφαίες διοργανώσεις επιχειρηματικών βραβείων παγκοσμίως, εδώ και 20 χρόνια. Στα IBA, για το 2023, συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί από 61 έθνη με περισσότερες από 3.700 υποψηφιότητες σχεδόν από κάθε κλάδο σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών.

Η HELLENiQ ENERGY, τιμήθηκε με:

  • Gold Award”, Best Annual Report - Publicly-Held Corporations.
  • IADA “The International Annual Report Design Awards”

Τα International Annual Report Design Awards (IADA), με έδρα στο Λονδίνο, είναι ένας διεθνής διαγωνισμός για Ετήσιους Απολογισμούς με στόχο τη βράβευση των καλύτερων συμμετοχών παγκοσμίως. Στα IADA 2023 συμμετείχαν 300 εταιρείες και οργανισμοί από χώρες της Ευρώπης, της Ασίας καθώς και από την Αμερική.

Η HELLENiQ ENERGY τιμήθηκε με:

  • Gold Award” Online version, Energy & Resources, Overall
  • Silver Award” Printed version - Traditional format, Energy & Resources.
  • GALAXY AWARDS

Εδώ και 34 χρόνια, τα GALAXY AWARDS, The International Competition for Product & Service με έδρα στη Νέα Υόρκη, είναι ένας διεθνής ανεξάρτητος Οργανισμός βραβείων αφιερωμένος στον καθορισμό των προτύπων αριστείας στους τομείς της επικοινωνίας. Στα Galaxy Awards 2023 συμμετείχαν εταιρείες και οργανισμοί από 17 χώρες με περισσότερες από 500 συμμετοχές.

Η HELLENiQ ENERGY τιμήθηκε με διάκριση στην κατηγορία ψηφιακός ετήσιος απολογισμός στον κλάδο της ενέργειας:

  •  “Honors – Interactive Annual Report: Energy”

 

Διεύθυνση Σχέσεων με Επενδυτές