Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish



Η Nestlé Ελλάς και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) υπέγραψαν, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, Σύμφωνο Συνεργασίας με στόχο τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η υπογραφή της σημαντικής αυτής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Nestlé Ελλάς από τον Πρύτανη του ΟΠΑ, Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Νίκο Εμμανουηλίδη. Στόχος του Συμφώνου Συνεργασίας είναι η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της έρευνας και της διασύνδεσης των αποφοίτων του ΟΠΑ με την αγορά εργασίας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης, ανέφερε: «Η δέσμευση μας για την υποστήριξη των νέων ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια με την πρωτοβουλία Nestlé Needs Υοuth και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς – συχνά με τρόπο απροσδόκητο – και απαιτεί ευελιξία, προσαρμοστικότητα αλλά και καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων, θέλουμε η συνεργασία μας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών να αποτελέσει ένα ακόμα εφόδιο στην πορεία των φοιτητών προς την επίτευξη των επαγγελματικών τους φιλοδοξιών».