Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Το efood αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες διανομέων στην ελληνική αγορά για τους οποίους καταγράφει κάθε μήνα το βαθμό ικανοποίησής τους για τη συνεργασία τους με την εταιρεία, μέσω σχετικής έρευνας.

Η αξιολόγηση του efood από τους διανομείς του παραμένει σταθερά θετική, καθ’ όλην τη διάρκεια του έτους, με τα 2/3 αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα (65%) για το μήνα Οκτώβριο να δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία (9 έως 10) στη συνεργασία τους με την εταιρεία, καταγράφοντας ως βασικά της στοιχεία την ελευθερία, την αξιοπιστία, την ευελιξία και τη συνέπεια πληρωμών. Οι πόλεις, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με την υψηλότερη βαθμολογία για τον Οκτώβριο, είναι η Λάρισα, η Πάτρα και τα Ιωάννινα, όπου οι διανομείς του efood κατέγραψαν τον μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης στη συνεργασία τους με την εταιρεία.

Το efood έχει θεσπίσει μια διαδικασία σύστασης, μέσω της οποίας οι διανομείς του μπορούν να προτείνουν νέους συνεργάτες, απολαμβάνοντας μάλιστα bonus για κάθε επιτυχημένη σύσταση. Μέσω αυτής της διαδικασίας, 162 νέοι διανομείς ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το efood, εντός του 2023, ενώ o αριθμός των διανομέων που προχώρησε σε σύσταση είναι 217, στοιχείο που αποτυπώνει επιπλέον, τη θετική αξιολόγηση των διανομέων για το efood, ως εργοδότη.