Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

H Škoda χορηγός της πρωτότυπης ποδηλατικής βόλτας Super Duper Ride που ήρθε για να γίνει θεσμός!

  • Η ιστορία της Škoda είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποδηλασία από την ίδρυση της εταιρίας το 1895
  • H εκδήλωση Super Duper Ride (A Pedal Spin for Good) είναι μία διαφορετική ποδηλατική βόλτα στην Αθήνα με στόχο τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος
  • Η Škoda θα υποστηρίξει τη διοργάνωση παρέχοντας το κορυφαίο ηλεκτρικό Škoda Enyaq ως leading car
  • Ο ποδηλατικός γύρος Super Duper Ride θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Η σχέση της Škoda με την ποδηλασία φθάνει έως τις απαρχές της εταιρείας το 1895, όταν οι ιδρυτές της Václav Laurin και Václav Klement ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους ως ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής ποδηλάτων. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Škoda αναδείχθηκε σε έναν μεγάλο παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων, όμως η ποδηλασία παραμένει πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της.

Αυτή η ιδιαίτερη σχέση της Škoda με την ποδηλασία, αποκτά μεγαλύτερο νόημα στις μέρες μας καθώς η χρήση του ποδηλάτου είναι μία δραστηριότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και συμβατή με τις σύγχρονες ανάγκες της αστικής κινητικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η Škoda θα υποστηρίξει την ποδηλατική διοργάνωση Super Duper Ride (A Pedal Spin For Good), η οποία θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου στην Αττική.

Το event αυτό αποτελεί μία μεγάλη και πρωτότυπη ποδηλατική βόλτα που στόχο έχει να προβάλει τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν (ερασιτέχνες αθλητές ποδηλασίας ή τριάθλου) θα κάνουν μία μεγάλη διαδρομή 82 χιλιομέτρων εξερευνώντας άγνωστες γωνιές της Αττικής και θα συμμετέχουν σε μοναδικές δραστηριότητες και εκπλήξεις που τους περιμένουν σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα δοθεί στην Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), η οποία φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, ενώ πρόθεση της διοργάνωσης είναι το event να αφήσει το χαμηλότερο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Για τον λόγο αυτό,  mobility partner της διοργάνωσης θα είναι η Škoda, η οποία θα προσφέρει  το Skoda Enyaq ως leading car των συμμετεχόντων στον ποδηλατικό γύρο.

Το κορυφαίο ηλεκτρικό μοντέλο της Škoda αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτόν τον ρόλο, καθώς συνδυάζει ένα κορυφαίο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων και καινοτόμες τεχνολογίες που προάγουν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Πιστή στις ιστορικές της καταβολές η Škoda υποστηρίζει για άλλη μια φορά έμπρακτα τη χρήση του ποδηλάτου, σε μία εκδήλωση όπου το περιβάλλον, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός συναντιούνται κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση και την διαδρομή μπορούν να αναζητηθούν στον σύνδεσμο: https://lamda3.com/super-duper-ride