Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου όλη η Θεσσαλονίκη συζητά για καινοτομία, επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη! Με σύνθημα πως «η επόμενη ημέρα μας ανήκει» η πόλη γίνεται επίκεντρο του εγχώριου και όχι μόνο επιχειρείν. Ελάτε να μιλήσουμε για ανάπτυξη, πετυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα, δράσεις και στόχους Ελλήνων και ξένων επενδυτών και δείτε τις ιδέες σας να αποκτούν... σάρκα και οστά!

Το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη και η δημιουργός του και δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου, ανοίγουν δημόσια συζήτηση για την πράσινη ανάπτυξη, τις πράσινες πόλεις, την πράσινη επιχειρηματικότητα και τις εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με την Γερμανία. Για την επόμενη ημέρα των νέων, Next Generation, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές Start ups κατά την εξέλιξή τους και τον θεματικό τουρισμό που είναι πηγή ανάπτυξης της χώρας μας.

Μετά από απαίτηση χιλιάδων συμμετεχόντων στα έξι προηγούμενα, το 7ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης γίνεται διήμερο και σας καλεί να παρακολουθήσετε από κοντά αλλά και μέσω live streaming τις εργασίες του.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε στο σχετικό link.