Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Δημοπρασία έργων της έκθεσης “Προσφορά”

Για την υποστήριξη του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σε συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών «Πέτρος Βέργος» διοργανώνει ηλεκτρονική δημοπρασία  για τα έργα της έκθεσης «Προσφορά», που φιλοξενεί το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου.  Μέσα από τη δράση αυτή, δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να στηρίξει το Μουσείο - έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς φορείς στη χώρα, καθώς μέρος  των εσόδων από τη δημοπρασία θα διατεθεί υπέρ των σκοπών του Μουσείου.

  • Η έκθεση «Προσφορά», που προβάλλει έργα 57 σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών, αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  • Η δημοπρασία θα είναι ηλεκτρονική και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2013.
  • Οι τιμές εκκίνησης είναι αποκλειστικά ευθύνη και επιλογή του καλλιτέχνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα και τον τρόπο συμμετοχής στη δημοπρασία επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.ekthesiprosfora.gr

Χορηγοί της έκθεσης είναι:  Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ΟΠΑΠ, COSMOTE, INTERAMERICAN, Kosmocar, Golden Hall, Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, Fresh Line, Coca-Cola 3E, Vivartia, Elpedison, Bold Ogilvy & Mather, Asset Ogilvy Public Relations, ΛΟΥΜΙΔΗΣ, Κτήμα Παλυβού, Expowork, SONY Hellas, Adap, Pressious Arvanitidis, Iteam. Οι Υποστηρικτές επικοινωνίας  είναι: ΕΛΤΑ, Ναυτεμπορική και naftemporiki.gr , Direction Εκδοτικός οργανισμός, Real.gr και Real FM, Δημόσια Τηλεόραση.


Πληροφορίες:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ                   

Έλλη Πρινιανάκη | 213 0230137-8 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΒΕΡΓΟΣ

210 3614897 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.vergosauctions.com

 

Asset Ogilvy Public Relations

Μαρία Τζελέπη | 210 6660416 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.