Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Το ΚΟΡΠΗ μάς ταξιδεύει σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς.


Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2013. Σε μια προσπάθεια προώθησης της ελληνικότητας και των ελληνικών περιοχών, το Κορπή σε συνεργασία με την οργάνωση «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», πραγματοποιεί μία πρωτοποριακή καμπάνια προβολής 6 Ελληνικών τουριστικών προορισμών. Ο βασικός στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ενισχύσει την προσέλκυση τουρισμού στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα να ενδυναμώσει τους δεσμούς των Ελλήνων με τους ελληνικούς προορισμούς και το ελληνικό ποιοτικό νερό.

Έτσι, από τον Ιούλιο έως σήμερα, τα μπουκάλια Κορπή 0,5 lt και 1,5lt κυκλοφορούν με ανανεωμένη εμφάνιση. Κάθε μία από τις ετικέτες των μπουκαλιών Κορπή φιλοξενούν έναν ελληνικό προορισμό της Ελλάδας μεταξύ της Ζακύνθου, της Σαντορίνης, του Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, των Μετεώρων, της Λίμνης Τριχωνίδας και του Μπάλου της Κρήτης. Το σύνολο των ετικετών που κυκλοφόρησαν έως τις αρχές Δεκέμβρη αγγίζουν περίπου τα 50 εκατομμύρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες εξαγωγής του Κορπή (Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία και Κύπρο).

Η ενέργεια πρόκειται να συνεχιστεί και το χειμώνα με πολλούς νέους προορισμούς, όπως η Ακρόπολη, ο Λευκός Πύργος, οι Δελφοί, η Λίμνη Πλαστήρα, κ.ά..

Οι πηγές Κορπή φημίζονται από τις αρχές του 20ού αιώνα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, γεγονός που έκανε την περιοχή πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών που συρρέουν για να θεραπευτούν από διάφορες παθήσεις όπως πέτρες στα νεφρά, υψηλή αρτηριακή πίεση και παρόμοια συμπτώματα υγείας.

Έκτοτε, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή στοχεύει συστηματικά στην κυκλοφορία νερού ανώτερης ποιότητας από τα προστατευόμενα Ακαρνανικά Όρη στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για νερό που είναι πλήρως αγνό, υγιεινό και καθαρό, χαμηλό σε περιεκτικότητα αλάτων και νατρίου. Η μοναδική σύνθεσή σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία είναι το μυστικό του Κορπή, ένα μυστικό κρυμμένο στις πηγές του. Ταυτόχρονα, η ασφάλειά του εγγυάται μέσα από 500 καθημερινούς, ποιοτικούς ελέγχους με την τεχνογνωσία της ΝestleWaters.

Ας ανακαλύψουμε την Ελλάδα, ξένοι και Έλληνες,

παρέα με το Κορπή...